2013. november 28., csütörtök

2. rész

Sziaasztook! ^^
Nagyon örülök, hogy megint írhattam nektek és felrakhatom, csak sajnos azt nem látom, hogy nektek tetszik-e. Mert azt észrevettem, hogy sokan megnéztétek, de nem jeleztek kommentekkel. Úgy sosem fogom tudni, hogy jól írok-e. Habár ezt már leírtam egyszer. :P Szóóóval csak annyi, hogy meghoztam a 2. részt. :D Szerintem egy kicsit jobb lett, mint az első, de a részek megjelenésével én is fejlődni fogok. :3 ( Vagyis remélem. :P ) Remélem tetszeni fog! ^^
2. rész Az este
Mindenki nagy örömmel fogadta az érkezésünket. Zayn kitalálta, hogy csináljunk este egy beszélgetős „partit”. Én Louis mellé akartam ülni, de Niall megkért, hogy üljek mellé, így megtettem. Louis kissé szomorúnak tűnt miatta. Én és Niall az ágyában ültünk. Jó nagy ágyuk van! Persze az tele volt nassolni valóval, amit nem bántam, mert nagyon szerettem. Liam a földön ült. Szegénynek mindig felfelé kellett bámulnia. Merthogy, Flóra és Harry az énekes ágyában ültek. Zayn pedig a saját helyén volt. Sokat beszélgettünk. A végére valahogy eljutottunk ahhoz a témához, hogy kinek milyen csaj/pasi jön be. Niall kezdte:
- Szeretem az olyan lányokat, akik szeretik a pizzát! – mondta nevetve. - Te szereted a pizzát? – nézett rám csillogó szemekkel.
- Öhm…igen, de jobban a tésztaételeket szeretem.
- Én szeretem az olyan lányokat, akik félénkek és bújósak – mondta Liam.
- Én az olyan csajokat bírom, akik – természetesen szépek - és lehet velük belsőségesebb dolgokról is beszélni – sorolja a lehetőségeket Zayn.
- Én az olyan fiúkat szeretem, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket. Általában akiket úgymond „kiszemelek” magamnak azok kék szeműek – na ebben a pillanatban kapta fel a fejét Louis – de ez mindig csak a véletlen műve. Habár szeretem őket – hosszú szőke hajam lepelként borította be piruló arcom.
- Én az olyan lányokat bírom, akik értik a viccet és szeretnek nevetni. Azt is lájkolom, ha valaki nem nyomulós, hanem egy kicsit félénk és visszafogott. – sorolta fel Louis.
Amikor elsorolta mélyen a szemembe nézett. Szerintem ki akarta deríteni milyen vagyok…
- Nem kertelek, nekem a göndör hajú, zöld szemű fiúk tetszenek, és nem árt, ha van gödröcskéjük.  De sajnos még találkoztam megfelelő emberrel – nézett Harry szemébe Flóra és kacéran mosolygott.

- Nekem bejönnek a barna, göndör hajú lányok és az sem árt, ha van gödröcskéjük. – mosolygott Harry Flórára. ( Mert tudni illik, Flórának van!! )
Lépteket hallottunk a függöny mögül. Egyszer csak a buszsofőr fejét láttuk meg.
- Indulunk! – mondta határozottan. – Feküdjetek le a helyetekre! Senki sem szeretné, ha holnap fáradtak lennétek.
- Rendbeeen! – ordítottuk mind egyszerre.
- Oké! Egy...mit vegyek fel pizsinek? – kezdtem bele kérdéseim áradatába. Kettő...hol aludjak? És három...hol a mosdó?
- Tessék itt egy póló! – nyomta a kezembe Louis egyik csíkos felsőjét. - Zayn biztos szívesen átadja a helyét. – nézett Zayn-re, aki már az ágyában feküdt.
Zayn ágya volt jobboldalt fölül, alatta Louis, és ő alatta Liam. A másik oldalt, felül feküdt Niall lejjebb pedig Harry.
- Hát persze! – mondta kicsit mérgesen Zayn.
- Állj! – kiáltottam hirtelen. – Oda én nem mehetek föl!
- Mégis miért? Tán tériszonyod van? – kérdezte viccesen Harry.
- Nem... csak... én le szoktam esni az ágyamról.
Erre mindenki felnevetett egy hatalmasat.
- Akkor majd alszol az én helyemen! – mondta Louis miközben a nevetéstől kicsordult könnyeit törölgette.
- De hát akkor te hol alszol?
- Majd azt megoldom, ne aggódj! – kacsintott felém egyet, majd mosolygott. - Jah és a mosdó arra van! – mutatott a busz másik végébe.
- Köszi! – mosolyogtam majd befeküdtem az ágyába.
Harry természetesen egyből átadta a helyét Flórának… egy olyan mondattal, hogy „Remélem, te nem esel le!” majd, Flóra befeküdt a helyére. A takaró alatt öltöztem át mihelyst leoltotta a lámpát a két szobából távozó fiú. Louis nem adott nadrágot vagy hasonlót, így kénytelen voltam egy szál pólóban aludni. Hirtelen csöndes lett a busz. Halkan megszólalt a busz zöreje. Elindultunk a következő turné állomáshoz, ami ha jól emlékszem Párizs volt.
***
Puff! Ajj a fejem! Miért van az arcom a földben és nem Louis puha párnái között? Jah tudom, leestem. Hogy lehetek ilyen béna, hogy még a fiúk előtt is leégetem magam!
Louis szemszög:
Lefeküdtünk aludni. Viszonylag gyorsan elaludtam, de egy gondolat viszont bántott. Miért nem ült mellém Szandi? Miért fogadta el Niall ajánlatát? Talán udvarias akart lenni, igen biztos ez volt az oka rá. Ó Szandi... ő olyan... Mi volt ez? Egy puffanás? Felkelek a nem túl kényelmes székemből és a lábaim Szandival találják szembe magukat. Szóval igazat mondott tényleg le szokott esni. Nem hagyhatom a hideg földön ...habár. Hmm… Felkaptam karjaimba a még mindig békésen szunyókáló Szandit, majd kimentem vele a székekhez.
- Harry! – suttogom, hogy fel ne ébresszek valakit.
- Louis? Mivan? – kérdezte tőlem fáradtam, de ez engem igazán nem érdekelt.
- Menj és feküdj az ágyamba! Most! – kiáltok rá kicsit nagyobb hangerővel, de még mindig megpróbálok csöndben lenni.
Harry feltápászkodik a helyéről, majd befekszik egy ágyba. Én lerakom Harry helyére Szandit és mellé ülök. Már majdnem elalszok, mikor érzek a vállamon valamit. Szandi feje volt. Eldőlt. Inkább így hagytam. Jó volt így...nem is értem magamat ...elnyomott az álom és már az álmok kapujában találtam magam.
Harry szemszög:
Éppen békésen szunyókáltam, mikor Louis hangját hallom: „Harry! Kelj föl!” Álmosan kinyitom a szemem.  Louis-val találom szemben magam, miközben az új csaját fogja.
- Mi van már?
- Feküdj be az ágyamba, Hazz! Most! – hallom Louis parancsolgató szavait.
Mikor felkelek, ő leül és lerakja a helyemre a lányt. Én bekóválygok az ágyakhoz és mivel ugyebár sötét van így nem látok semmit. Lefeküdtem egy ágyba. Hmm… mintha valaki lenne mellettem... de nem érdekel túl fáradt vagyok még az ilyenekhez, így aludtam tovább.
Flóra szemszög:
- Ó, Harry hát persze, hogy hozzád megyek! – mondom határtalanul boldogan.
Aztán Harry elővesz, egy gumicukrot ráhúzza az ujjamra és elkezd táncolni egy dromedárral. Várjunk csak… ez egy álom! Kinyitom a szemem, mert érzékelek egy lassan szuszogó lényt mellettem. Abba az irányba fordulok, amerre fekszik, és közelről megcsodálom Harry Styles arcvonásait. Hirtelen nem érzékeltem a helyzet súlyát, így kellett 3 másodperc, hogy lerúgjam őt az ágyról.
Harry szemszög:
Hirtelen lökést érzetem az alfelemben. Nagy erővel zuhantam a föld felé. Mikor leértem a puffanásom elég nagy volt ahhoz, hogy felébresszen mindenkit. Álmosan ültek fel az ágyukban. Alig fogtam fel mi lökött le az ágyról. Flóra volt. Magyarán a saját ágyamban feküdtem nem Louis-éban. Kinéztem a függöny mögé, hogy a kinti gerlepárt felébresztettem-e. De nem ők még mindig aludtak. Perverz mosoly ül ki arcomra, miközben kezeimet dörzsölöm össze. Odaszaladok a táskámhoz - amit mindig a buszra hozok – és kihalásztam belőle a kedvenc bilincsemet.(?) Mindenki értetlenül meredt rám. Én csak vigyorogtam és kimentem a galambocskáinkhoz. Megfogtam az én kedves bilincsemet és összekötöztem őket. Ez jár azoknak, akik sokáig aludnak! És azoknak, akik hajnali 3-kor kitúrják az embert a helyéről! Hallottam a hátam mögött a biztatásokat, mint pl. Csináld! Hajrá Harry! stb. Eleget tettem kérésüknek. Aztán mind körbeálltuk őket. Vártuk, hogy melyik ébred fel előbb és ordítja le a fejemet. Sajnos VALAKI ( Niall ) túl hangosan próbált csöndben röhögni, így Louis elkezdett mocorogni. Kinyitotta szemeit, erre én kezemmel imitáltam egy cipzárt a számra, hogy maradjon csöndben. Eközben Zayn mutogatott a kezeikre. Elég mérges arcot vágott, de csöndben maradt... ő is várt, hogy mikor ébred fel a csaja – akarom mondani Szandi, mert erre berágna. Lassacskán a párunk másik fele is kezdett ébredezni.
Szandi szemszög:
Valami hideget éreztem a csulómon és susmorgást körülöttem. Lassan nyitom ki a szemem, mire nem a kellemes napfény csap meg, hanem 6 kíváncsi szempár. Értetlenkedve nézek körül, mire mindenkiből kitör a nevetés. Várjunk, csak miért is vagyok én Louis mellet? Jah igen leestem az éjjel... ő meg idehozott vagy mi? A nevetés túl sokáig tartott már így mérgesen ökölbe szorítottam a kezem és felemeltem miközben kiabáltam:
- Mi olyan vicces? – kérdezem, mikor látom, hogy a felemelt kezemen egy rózsaszín pamacsos bilincs van és rajta... Louis keze? – Nah jó melyik idióta csinálta ezt? – mutatok a bilincsre.
Erre megint elkezdtek nevetni. Aztán kiabáltam velük egy sort, mire Harry bevallotta, hogy ő volt. Én a már rákvörös fejemmel ráharsogtam, hogy miért volt ez jó? Erre ő megvonta a vállát és nevetett.
- Szedd le! – ordítottam rá mérgesen.
- Gyorsan! – szállt be Louis is a kiabálásba. – Igazából már reggel óta így vagyunk csak te aludtál. – mondta Lou nekem egy 250 wattos mosollyal.
- Nem tehetek arról, hogy sokáig alszok. Legfeljebb felkelthettetek volna! – mondtam morcosan, mire hallottam a bilincs kattanását, ahogy megengedte magát. De az én kezemen még rajta volt!
- És az én kezem? – kérdezem a kezemet lóbálva.
- Nem tudom leszedni... - mondja Harry, közben visszafolytja a nevetését.
Megfogta a csuklómat, szenvedett még egy kicsit vele, de nem sikerült. Aztán átadta – a soron következő - Liam-nak, de neki sem sikerült. Jött Niall, majd Zayn, de ők sem jártak sikerrel. Flóra következett, ő szenvedett a legtöbbet vele, mert már látta, hogy ideges vagyok. De sajnos neki sem sikerült. Végül Louis-on volt a sor, hogy kiszabadítson a – már- már örökös – fogságomból. Neki sikerült. Ez az én Louis-om! – kiáltanék fel, de nem teszem... nem szeretnék még jobban zavarban lenni. Így is szerintem elég vörös lehetek, mert amint kiszabadítottak Flóra megfogta a karomat és berángatott a fürdőbe és ott bezárta az ajtót.

Remélem elnyerte a tetszéseteket és megfelelő hosszúságú is. :D


2013. november 25., hétfő

Megjelenések

Sziasztok!

Most a részek megjelenéséről szerettem volna írni. :) Igazából úgy terveztem, hogy keddenként fogom felrakni, de most, hogy láttam, hogy nem nagyon adtok jelet magatokról, vagyis nem kommenteltek így nem rakom fel. azért lenne ez számomra fontos, hogy tudjam jó-e amit csinálok, vagy nem. :d felőlem annyi is elég lenne, hogy "nagyon jóó, rakd föl!;)" vagy "fú hallod ez most nem lett valami jó" xd szóval gondolom értitek mire akarok kilyukadni :dReményeim szerint csütörtök lesz az új rész megjelenése. :)

Ui.: Ki hallotta már az MM albumot? :D Én igen és imáddooom! *.* Van kedvenc számotok? :) Habár ez nem kérdés mert mind nagyon szuper! *0*



2013. november 19., kedd

1. rész

Sziasztok!
Meghoztam - a nem tudom mennyire várt - 1. részt :D A fanfictionom címe: Tough Love. :) Szóóval remélem tetszeni fog, és minél többen olvassátok majd! :) Hagyj nyomot ha tetszett! ;)

1.rész A legszuperebb koncert

What Makes You Beautiful. Az első dal az első One Direction koncertemen. Nyár közepén voltam Flórával Budapesten.  3 év után csak eljutottam ide is! Most 16 évesek vagyunk. Nagyon jó helyet kaptunk majdnem az 1. sorban voltunk. Egy nagy táblát tartottam a kezemben, amire rá volt írva a Twitter nevünk Flórával és az, hogy „I love One Direction”. Ez ki se maradhatott. A nevünk azért volt rajta, mert úgy 1 hónappal ezelőtt írtam egy levelet Louisnak a Twitteren. Körülbelül akkor tudtuk meg, hogy jönnek Magyarországra, de nem azért írtam neki. Amit leírtam benne azt fontosnak találtam elmondani neki. Elég érzelgősre sikeredett. Valami ilyesmit írhattam ( persze angolul) : „ Szia, Louis Tomlinson! Én egy rajongód vagyok Magyarországról és most azért írok, mert van egy fontos dolog, amit el kell mondanom neked. Én nem vagyok olyan lány, mint a legtöbb rajongód, akik ha meglátnak, sikítva rohannak oda egy kézfogásért. NEM! Teljesen más vagyok! Szeretlek téged! De nem úgy, hogy azt akarom most rögtön, hogy feleségül vegyél. Nekem az is elég, ha boldognak látlak Eleanorral. J Minél tovább maradj vele és legyetek boldogok! ^^ Üdv: Szandy” Mondtam, hogy érzelgős lett! Válaszolt is rá… nagyon aranyos volt. Aztán Flóra is írt Harrynek valamit, de nekem nem árulta el, hogy mit. Tehát ezért kellett a név. A fiúk szuper hangulatot csináltak a koncert alatt, tomboltunk. Sokszor buzdítottak minket éneklésre - vagyis ugye a közönséget – amit teljesítettünk is, habár a mi hangunk teljesen eltompult a többi rajongóé mellett. Csodálatos volt őket látni élőben. Úgy láttam ők is nagyon élvezték. A végén pedig mondta Harry, hogy nagyon csinos lányokat lát a körünkben és ennek nagyon örül. Flóra erre elpirult én meg csak bámultam Harryre mire ő ránk nézett. Aztán Louisra pillantottam, mire ő csak mosolygott.  Mikor vége volt könnyes ( szó szerint! ) búcsút vettünk a fiúktól és elindultunk a kifelé vezető úton…
Mennénk ki az ajtón mire két izmos óriás - na jó csak a biztonsági őr – ordítozott utánunk.
- Úristen!! Mit csinálhattunk? – motyogtam Flórának.  - Remélem, nem visznek dutyiba. – aggódtam ismét.
- Nyugi már, hát mit csináltunk volna? – nyugtatott Flóra.
Amint ezt kimondta a két óriás – pontosabban biztonsági őr – is odaért hozzánk.
- Tóth Flóra? – nézett Flórára az egyik, mire ő bólintott.
- Farkas Alexandra? – nézett rám a másik.
- Csak Szandi.  - válaszoltam flegmán.
- Velünk kell jönniük – mondta mély komolysággal az egyikük.
Erre én hirtelen letérdeltem és elkezdtem kiabálni, hogy „Ne zárjanak be! Nem csináltunk semmi rosszat! Még túl fiatal vagyok a halálhoz! ” stb. Közben sírást imitáltam. Mikor befejeztem mondandómat felnéztem az egyik óriásra – akarom mondani biztonsági őrre – mire ő csak nevetett. Én felálltam leporoltam magam aztán kérdően néztem a vadul nevető „biztonsági őrre”.
- Tévedésben van kishölgy. – mondta a másik komor arccal.
Na, úgy látszik ebbe a monstrumba nem szorult semmi érzés.
- Szeretnénk, ha velünk jönnének. – mondta az, aki majdnem megfulladt a nevetéstől.
- Hát felőlem – mondta Flóra én meg csak álltam.  - Te nem jössz? – kérdezte.
- Ki tudja hova visznek ezek? Lehet, hogy megkínoznak! – mondtam nevetve.
- Jajj Szandi túl sok animét néztél! - mondta Flóra szintén nevetve.
Csak mentünk a nagy stadionban a két titán után, mikor egyszer csak kettéválik a folyosó.
- Te most erre jössz. – vágja a képembe a komorabbik.
- De Fló... – mondtam volna, de láttam, hogy Flóra már megy is el a másikkal. Flóraaa… megmentelek!! – szaladtam volna utána, mint Superman, de az óriás megfogta a karomat és elráncigált.
Utána lehajtott fejjel követtem az őrt. Meg se mertem mukkanni egész idő alatt nehogy valamit csináljon velem. Egyszer csak megállt előttem és kinyitott egy nagy fémajtót.
- Megérkeztünk. – mondta, majd belökött, becsapta – már amennyire lehetett -  az ajtót  – habár neki nem okozott gondot  -  és elment.
- Azért ilyen durván nem kellett volna. – suttogtam elhúzott szájjal.
Ültem még ott vagy 10 percet a gondolataimba mélyedve. Velem szemben egy ajtó díszelgett. Azon gondolkoztam, hogy lehetséges, hogy valami kínzóeszközt tolnak majd be, rajta amiért ilyen ellenségesen viselkedtem azokkal a titánokkal - bocsánat őrökkel.
Az ajtó nyitódik. Felállok, de félve becsukom a szemem.
- Nyisd ki a szemed! – hallom egy fiú hangját. Valahonnan olyan ismerős. Megnyugtató is volt ezért kinyitottam a szemem. Egyből könny szökött belé és elkezdtem a sírást. Louis állt előttem, teljes életnagyságban! Kicsit közelebb mentem hozzá, ő is jött felém. Mikor egymás előtt álltunk ő átölelt.
- Nyugodj meg! – hallom megnyugtató szavait mire letörlöm könnyeimet és ránézek, bele abba a gyönyörű kék szemeibe. Ismét elkapott a sírás. Lejjebb hajolt, hogy az arcaink egy szintben legyenek. A szemembe nézett és letörölte a könnyeimet.
- Köszönöm Louis! – mondtam mosolyogva majd megint megöleltem.  - De miért?  - kérdeztem.
Mivel még csak a középiskola kezdetétől tanulom az angolt nagyon figyeltem a válaszát, hogy meg tudjam érteni. Miért tettem fel egy ilyen kérdést? Habár annyira tudok már szerintem, hogy beszélgessek vele.
- A fiúkkal a koncertek alatt mindig nézelődünk a közönség elől lévő soraiból, hogy kit lehetne hátrahívni.  Meg ugye ott volt a te táblád is és a leveled. Mindig az választ valakit, akinek nincs barátnője - magyarázta.
Szerencsére megértettem mit akar mondani, de hogy én tudok-e értelmes mondatot alkotni, az már kérdés!
- Mi? – értetlenkedem. - De hát neked ott van Eleanor nem?
- Csak volt… – mondta lesütött szemmel. – Igazából már 1 hónapja szakítottunk csak a turné végéig titokban akartuk tartani. Próbáltuk leplezni. Néhányszor sikerült is csak pár kíváncsi rajongó rájött. Persze utána megkértük, hogy ne írja ki sehova és meg is tette úgy látom. – mondta mosolyogva.
- De hát ez volt élete legnagyobb szerencséje! - mondom hitetlenkedve.
- Köszönöm, hogy ezt mondod! – válaszolta erőltetett mosollyal.
Valamiért boldogságot éreztem a szívemben és legszívesebben mosolyogtam volna, de nem tettem, nehogy Louis-t megbántsam.
- Jaj, még mielőtt elfelejtem, valamire meg akartunk kérni titeket. – mondta kaján vigyorral a száján.
- És mi lenne az? – kérdeztem szintén mosolyogva.
- Gyertek el velünk a turnéra! – kiáltotta boldogan.
Szívemet melegség töltötte el, szememben pedig könnycseppeket éreztem.
- Miért? Miért? – kérdezem sírva. - Miért? – nem tudom abbahagyni.
- Várj, megmagyarázom! Magyarországon ez a legelső fellépésünk és egy jó dolgot szerettünk volna tenni az itteni rajongókkal. Ezt eszeltük ki a fiúkkal.
- És még lehet, hogy ebből még valami jó is kisülhet – mondta ezt a legszebb mosolyával.
Éreztem, hogy miért húzta el ennyire a mondandóját. De hát még csak 16 vagyok ember!
- Menjünk! – hallom Louis szavait nagy gondolkozásom közepette.
Kinyitja előttem az ajtót és mikor épp lépnék ki rajta, lök egy nagyot a hátamon. Kiestem gyakorlatilag, majdnem beleestem annak a nagy monstrumnak – pontosabban biztonsági őrnek - a nagy pocakjába. Louis csak röhögött rajtam, én meg dacosan felálltam és mentem tovább, mint aki jól végezte a dolgát. Persze, hogy a rossz irányba mentem! Erre Louis csak még jobban nevetett én pedig ennek nagyon örültem.
Flóra szemszög:
Szandi egy idióta. Úgy ordítozik, a folyosón mintha az élete múlna rajta. Néha nem értem, hogy lehet ilyen. Nah jó lehet, hogy a sok animétől meghülyült szegény. Az egész útból, amíg mentünk nem láttam semmit, mert ez a benga őr eltakart mindent a kilátásból. De egyszer csak megállt. Én pár centire álltam meg a hátától.
- Megérkeztünk, kishölgy! – mondta majd kinyitotta az ajtót, majd mikor beléptem becsukta.
„Ki a kishölgy maga hájpacni?”- kiáltanék utána, de inkább türtőztetem magam, mert tudom miért hoztak ide. Széles mosoly ül ki arcomra. Leülök a már előre odahozott székre, velem szemben egy ajtó van. Vajon Szandi mit gondolhat, mert neki elfelejtettem erről mesélni. Szerintem össze-vissza rohangászik fejvesztve. 10 perc után látom, hogy nyílik az ajtó és „nagy meglepetésemre” belép Harry. Jajj Harry! Annyira vártam ezt a pillanatot.
- Harry! – kiáltok, majd felállok a székemből és odarohanok.
Érzem, hogy egy könnycsepp folyik az arcomon. Sírok. Habár hogyne hiszen a szerelmem áll előttem.
- Nyugi...! – nyugtat Harry, majd átölel. Erős karja végigfonódik testemen, én szorosan hozzábújok. Úgy érzem, mintha én lennék a legszerencsésebb ember a világon! És ez így is van!
- Örültél a levélnek? – kérdezem a twitterre utalva.
-  Hát írtam nem? – vigyorgott. - De igazából azért jöttem, hogy megkérjelek valamire... – kezdett bele mondandójába. - A fiúkkal azt szeretnénk, ha eljönnétek velünk turnézni. – mosollyal mondta ki ezt a mondatot.
A szemem kikerekedik, ismét könny szökik belé.
- Styles, te idióta! – ordítom arcába. Ő nevet majd megint megölel. De most sokkal gyengédebben, mint az előbb.
- De várjunk csak... - szökök ki karja szorításából.  - Mi az, hogy „jönnétek”?- kérdezem.
- Hát nem a barátnőddel jöttél ide? – válaszol.
- Csak ketten megyünk? – örülök meg a hírnek.
- Igen. – mondja Harry.
- Szandi most hol van?
- Szerinted? Természetesen Louis-szal  – mondja perverz vigyorral.
- Most miért nézel így? Csak nem? Úristen, Louis, én megöllek! – ordítom az ajtó felé dühösen.
- Nyugi nem csinál vele semmit. Remélem...– mondja mosollyal.
- Hát jól van…- rántom meg a vállam.
- Akkor mehetünk?- csapja össze két kezét Harry.
- Igen – válaszoltam egy széles vigyorral az arcomon.
Elindultunk az ajtóhoz. Harry úriember módjára kinyitotta nekem. Én megköszöntem, aztán megint az őrrel találtam szembe magam. Fintorogtam, de továbbmentünk. Olyan boldog vagyok.
Szandi szemszög:
Megyünk Louis-szal a folyosón, mikor meglátom Flórát és Harryt jönni velünk szemben. Én elkezdek feléjük rohanni, mint egy őrült, fülig érő mosollyal.
- Flóraaaa!!! – ordítozok – megint- a folyosón. Látom, hogy Flóra megtorpan egy kicsit.
Harry elé áll, hogy megvédje a becsapódásomtól. Kb. 2 centire álltam meg nagy nehezen Harry előtt.
- Naaa, pedig egy ölelést akartaam! – nézek durcás fejjel.  - Gonosz! – kiáltom Harryre mutatva, mire ő nevetésben tör ki.
- Na, itt van a te Flórád! – elment Flóra elől, én meg a nyakába ugrottam örömömben.
- Olyaaan boldog vagyok! – néztem hátra Louisra.
- Én is! – mondta Flóra Harryre nézve.
- Na, lányok meg volt a nagy öröm, szóval mehetünk a buszba? – kérdezte Harry.
- Igen!! – kiáltottunk, egyszerre amin még Flóra is meglepődött.
***
Harry és Louis ment elől. Mi ketten hátul. Néha a fiúk susmorogtak valamit, néhányszor nevettek is mire hátranéztek ránk. Ekkor nem értettük min nevetnek. Habár nekem kicsit furán esett. Mikor a buszhoz értünk az gyakorlatilag mozgott. Kicsit furcsálltam ezt, de felmentünk. A fiúk nem tudom, hogy udvariasságból-e, de előreengedtek. Kihúztuk a függönyt mire egy furcsa látvány tárult elénk: Liam a legfelső ágyon lógatja fejjel lefelé Zaynt, miközben Niall a földön fetrengve röhög. Hát jó! Ez az One Direction, mit is várhatnánk tőlük?  Liam, mikor kihúztuk a függönyt egyből ránk nézett és intett egyet. És hát mivel elengedte Zayn-t ... szegény…lepottyant Niallra. Aztán Zayn felugrott Niall-ról - aki a fájdalomtól kiáltozott – és üdvözölt minket.  Mi szintúgy. Louis és Harry bemutattak minket nekik mi meg csak álltunk megszeppenve. Niall is végre fel tudott kelni, erre megölelt minket. Lehet, hogy agyrázkódást is kapott szegény, ahogy ráesett Zayn. Liam is lemászott az ágyról. Pontosabban leugrott Zayn nyakába. Szegény Zayn mi lesz vele a turné alatt?
Elénk állt, mosolygott és üdvözölt.

2013. november 14., csütörtök

Szereplők! ^^

Sziasztok! ^^
Ahogy mondtam most le fogom írni a szereplők részletesebb bemutatását, hogy legyen egy kis alapsztori a fanfic előtt. :)


Farkas Alexandra

Ő egy 16 éves lány, aki Magyarországon él és tanul barátnőjével Tóth Flórával. ( róla később lesz szó :) ) Eleinte a stílusa vagány volt és rockos. A zenékben is effajtákat hallgatott. Régebben hallott már az 1D-ről, de akkor csak egyszer-kétszer meghallgatta a zenéjüket, de nem volt különösebben kapcsolata velük, vagyis nem rajongott értük. Ő egy nagyon kedves - néha már túlságosan is - és okos lány. Egyik délután megbeszélték Flórával, hogy találkoznak a lánynál. Flóra - aki nagy Directioner - vigyorogva fogadta az érkezését. Bevezette a szobájába, ami tele volt poszterekkel. Egész nap One Directionos videókat mutogatott Szandinak és a lány meg is szerette, nagy meglepetésére. Kedvence már régóta Louis volt, de csak most szerette meg igazán. Azóta egymásban tartják a lelket, nehogy valamelyikőjük kiszeressen belőlük, de ez az ő elmondásuk szerint nem lehetséges! Mivel jó jegyei voltak év végén a szülei megígérték neki, hogy elviszik koncertre. Nagyon örült neki és egyből újságolta barátnőjének. Azután elmentek a koncertre és elkezdődik a történet. :D


Tóth Flóra

Ő egy szintén 16 éves lány. Egy iskolába járnak Szandival, már általános óta és azóta is töretlen barátságuk. Ő már a WMYB megjelenése óta imádja az 1D-t, kedvence Harry lett, de imádja mind az öt fiút, Harry iránt többet érez. Okos, kedves, megbízható lány, Szandi legjobb barátnője. Nagyon sokat szórakoztak már együtt, bulikban, egymásnál, és igen néha még az utcán is elvetették a sulykot. XD Mikor megtudta, hogy lesz koncert Magyarországon egyből megkérte az anyukáját, hogy elmehessen. Az anyja a beleegyezését csak akkor adta meg ha Szandi is elmehetett, de akkor még Szandinak rosszak voltak a jegyei, így a koncert is bizonytalan volt. Mikor barátnője felhívta a jó hírrel, hogy mehet a koncertre Flóra nagyon boldognak érezte magát.


Louis Tomlinson

Gondolom őt nem kell különösebben bemutatni, de azért megteszem. :P Ő a 2010-ben megalakult One Direction egyik tagja. 1991. december 24-én született Donchasterben. Ő a történet egyik főszereplője. Néha elég gyerekes is tud lenni, de azon felül egy felnőtt fejével gondolkodik. Nagyon kedves, imádja a rajongóit és a jelenlegi barátnőjét Eleanor Caldert. A turné közepe felé egy nagyobb vitába keveredtek egymással, ami sajnos a szakítást hagyta maga után. A pár - akik már nem is azok - a turné végéig titokban akarták tartani, hogy ne zargassák őket ilyesfajta kérdésekkel. Ebben az időben kapott egy levelet egy rajongótól, aki azt a levelet hatalmas szeretetből írta és ez Louist teljesen feltöltötte. A levél írója Farkas Alexandra volt. :D


Harry Styles

Ő is a One Direction egyik tagja, de gondolom ezt is tudja mindenki. xD 1994. február 1-jén született Holmes Chapelben. Ő a történet másik főszereplője ( a fiúk közül ). Nagyon kedves és vicces fiú. Imádja a rajongóit. Jelenleg nőtlen, de imádja a nőket minden mennyiségben. :P Sokat flörtöl rajongókkal és imád velük lenni. A magyarországi koncert előtt egy hónappal ő is kapott egy buzdító levelet, de nem árulta el bandatársainak. Az ő levelének írója: Tóth Flóra! ;)


Niall Horan

Ő is a brit fiúbanda egyik énekese, bár ő Írországból került hozzájuk. :) 1993. szeptember 13-án született Mullingarban. Nagyon szereted enni. Egyszer azt nyilatkozta, hogy: " Ha illegális lenne összeházasodnék a kajával." xD Niall mi így szeretünk. Jelenleg neki van barátnője aki nem más mint Jessica Gold. A lány nem ismert. Harry hozta össze őket egy buli alkalmával Amerikában. Sajnos mióta elkezdődött a turné a lány ezt rosszul viselte, így egy kicsit elhidegültek egymástól. A történetben kiderül mi lesz a sorsuk! ;)


Zayn Malik

A One Direction tagjaként ismeri a világ őt is. :) 1993. január 12-én született Bradfordban. Szereti a külsejét. Sokat gyúr, hogy minél jobban nézzen ki. Fontos neki a külső megjelenés. Jelenleg van barátnője a Little Mix énekesnője Perrie Edwards. Még nem jegyezték el egymást. Nagyon szereti a lányt és nem valószínű, hogy bármi miatt is szétmennének. :D


Liam Payne

Őt is a One Direction miatt ismerték meg. 1993. augusztus 29-én született Wolverhamptonban. ( huhh de nehéz volt leírni xD) Ő a banda legkomolyabb tagja, de ez viszont nem azt jelenti, hogy nem szeret hülyéskedni a fiúkkal. Ő is előszeretettel veszi ki a részét a bolondozásokból. Jelenleg Danielle Peazerrel jár, aki táncosnő. Nagyon szeretik egymást és a rajongók nagy örömére úgy tűnik, hogy sokáig is fogják. ^^

Hát ennyi lenne az alapsztori a szereplők részéről! :) Az adatok nem a valóságot mutatják, mivel ugye sajnos Liam és Danielle már nem járnak. Niallnak sincs barátnője csak kitaláltam egy nevet, de nem fog a lány a történetben szerepelni talán csak megemlítem. :P Remélem tetszett és komizzatok, hogy feltegyem-e az 1.rész! :)
Köszönöm, hogy elolvastátok! <3


ID szív, 1D lélek, Directioner leszek amíg élek! ;)






2013. november 13., szerda

A Blog elindult! :D

Sziasztok, Angel.Tommo vagyok! :D
Ahogy a címen is láthatjátok elkészítettem életem első blogját, így már előre is sajnálom ha valami hibát vétek. :P Szóval ez a blog a saját készítésű Fanfictionomat tartalmazza, de ha szeretnétek és van igény rá tervezek kisebb történeteket is, amiket ti dönthettek el, hogy melyik fiúval legyen. ^^ Fel fogom tenni a szereplők bemutatását, képekkel, hogy én, hogy képzelem el őket. Persze a bandatagokat nem kell elképzelni. xD A Fanfic két részre bontható. Egy Harrysre és egy Louisosra. Főként a Louis szál fog benne dominálni, de Harry is megkapja a részét. :D Ez a történet eredetileg unalmamban készült, de mára már elég hosszú lett, ezért döntöttem úgy, hogy megmutatom. :) Úgyhogy aki szereti a Louis-os blogokat, de Harryseket is az olvassa nyugodtan, de aki nem az is elolvashatja! :P
Köszönöm, hogy elolvastátok! ^^


xD